Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Verzenden

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling binnen komt?

We doen er alles aan uw bestelling binnen 1 werkdag te leveren. Er zijn verschillende oorzaken waarom het langer kan duren.

Als u later dan 16.00 ‘s middags een order plaatst dan is de kans aanwezig dat we het niet meer dezelfde dag kunnen verzenden. Ook kan een pakketje onderhevig zijn aan een sorteerfout. Zendingen naar België en Duitsland duren ongeveer 2-3 werkdagen. Andere landen in Europa tussen de 3-5 werkdagen. Als u vragen heeft over de verzendstatus dan kunt u  mailen naar info(at)demondzorgzaak.nl

Versturen jullie ook naar het buitenland?

Ja, we verzenden onze producten wereldwijd. Houd echter rekening met een langere wachttijd en hogere verzendkosten.

Is het mogelijk om mijn bestelling op te halen?

Ja het is mogelijk om bij ons artikelen af te halen. Dit kan alleen op afspraak. 

Hoe kan ik mijn pakketje volgen?

Als uw pakketje wordt aangemeld bij de verzender ontvangt u daarvan per mail een track code. Pas de volgende dag worden de gegevens hiervan zichtbaar. Kleinere zendingen worden verstuurd met Vanstraatenpost. Hiervan krijgt u geen track code. Het voordeel hiervan is dat u er niet voor thuis hoeft te blijven. Pas bij vermissing wordt er met behulp van GPRS een onderzoek ingesteld.

Ik wil niet dat mijn pakje bij de buren wordt bezorgd 

Als u niet wilt dat uw pakketje bij de buren wordt bezorgd dan kunt u dat aangeven bij opmerkingen in het bestelformulier.

Wanneer zijn de verzendkosten gratis?

De kosten voor het versturen van een pakketje zijn €5,95. DeMondzorgzaak heeft de verzending uitbesteed aan een andere partij. De kosten die wij maken bestaan uit pick&pack kosten(€1,10), verpakkingsmateriaal (€0,25) en de kosten van de vervoerder (€4,60). Vanaf €60 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Ik wil mijn pakketje bij een service punt afhalen.

Wij werken samen met PostNL servicepoints. Mocht u hiervan gebruik willen maken dan kunt u dit aangeven in het bestelformulier. Gelieve uw eigen adres invullen en niet het adres van het parcelpunt. U krijgt bericht per mail wanneer het afgehaald kan worden. Vergeet niet uw identiteitskaart mee te nemen. Gelieve binnen 2 weken afhalen zodat het pakketje niet retour wordt gestuurd.

Verzenden jullie de producten anoniem?

Ja. Op het label staat A&E Goodies BV. Daaruit kunnen anderen niet opmaken dat u iets heeft besteld bij DeMondzorgzaak.nl