Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

The Breath Co. Kauwgom

Kauwgom op basis van zuurstof tegen mondgeur en gaatjes

5% korting met Kaux Kaugom

€ 4,99
Niet op voorraad
 • Bestel er 2 voor € 4,50 per stuk en bespaar 10%
 • Bestel er 4 voor € 4,00 per stuk en bespaar 20%

 Bestel er 2 voor €9,-
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

The Breath Co. kauwgom (Therabreath) 

Veel mensen hebben altijd kauwgom bij zich om een eventuele slechte adem te maskeren, maar meestal is dit kauwgom die de daadwerkelijke oorzaak niet aanpakt. Zonde, want dat kan wel! The Breath Co. kauwgom geeft je niet alleen een frisse adem, maar pakt de lucht ook bij de oorzaak aan dankzij actieve bestanddelen.

De speciale kauwgom van The Breath Co. is niet alleen lekker, maar ook nuttig: 

 • Een effectieve aanpak van een chronische slechte adem (halitose)
 • Bestrijdt schadelijke bacteriën
 • Kan een bijdrage leveren in het herstel van ontstoken tandvlees
 • Kan bijdragen bij het voorkomen van gaatjes en tandsteen
 • Voorkomt monddroogheid

Wat is het verschil met andere kauwgoms?

Kauwgom heeft vaak een frisse smaak die je ook kunt ruiken aan de adem. Het lijkt effectief bij een slechte adem, maar meestal is dit slechts tijdelijk. Dat komt doordat deze kauwgom slechts een sterke, frisse lucht toevoegt aan de adem. Is de kauwgom weg, dan keert de slechte adem ook snel terug.

Met The Breath Co. kauwgom is dit niet het geval, want de kauwgom heeft niet alleen een prettige smaak en geur, maar ook ingrediënten die de oorzaak van de onprettige adem aanpakken. 

 • De kauwgom bevat actief zuurstof, wat schadelijke en stinkende bacteriën bestrijdt 
 • Bevat xylitol en zink, wat zwavelverbindingen aanpakt. Deze stinkende zwavelverbindingen veroorzaken vrijwel altijd een slechte adem en worden geproduceerd door bacteriën
 • Stimuleert de natuurlijke speekselproductie, zodat de mond vochtig blijft. Dit draagt bij aan een gezonde balans van bacteriën in de mond en een frisse adem
 • Door de mond te hydrateren en een bijdrage te leveren aan de bestrijding van schadelijke bacteriën, kan de kans op gaatjes en ontstekingen verkleind worden.

Effectief en lekker

Het voordeel van The Breath Co. kauwgom is dat je een slechte adem direct aanpakt dankzij de frisse smaak en geur van de kauwgom, maar tegelijkertijd de oorzaak aanpakt.

Daarbij maakt de kauwgom geen gebruik van suiker, wat helaas nog altijd het geval is bij veel andere kauwgoms. Kauwgom met suiker stimuleert juist de groei van bacteriën en kan op de lange termijn leiden tot nog meer problemen met de geur van de adem. 

Veel andere kauwgoms werken vaak ook slechts een korte tijd. Ze maskeren slechts de slechte adem en verliezen snel hun geur. Voor je het weet ben je terug bij af en ruikt de adem weer onprettig. Dit is met deze kauwgom gelukkig niet het geval.

Fris en veilig

Bij de ontwikkeling van The Breath Co. kauwgom is uitvoerig gekeken naar de werking van alle ingrediënten in de mond. Zo weet men zeker dat er geen ingrediënten worden gebruikt die wellicht een negatieve invloed kunnen hebben op de gezondheid van de mond.

De kauwgom is volledig veilig en een effectieve bijdrage aan het verbeteren van de mondgezondheid. Gun jezelf een frisse adem. Niet voor slechts korte tijd, maar altijd.

Hoe te gebruiken?

 1. Haal een tabletje uit de verpakking;
 2. Kauw op een tabletje, zo vaak als nodig;
 3. Gebruik maximaal drie tabletjes per dag;
 4. De kauwgom werkt lang door.


Een slechte adem is niet alleen te bestrijden met kauwgom. Er moet structureel iets aan gedaan worden. Daarom is het verstandig dit 5-stappenplan van DeMondzorgZaak.nl te volgen:

 1. Poets de tong regelmatig met OraBrush en gebruik de bijbehorende gel;
 2. Spoel de mond met Oxyfresh en Oxyd8;
 3. Gebruik California Breath Nasal Sinus Drops om te voorkomen dat neusslijm richting de tong loopt;
 4. Gebruik eventueel ook Dr Katz Dry Mouth Lozenges, Oxyd8 Dry Mouth Rinse, Raspberry Hydrating Gel of Ultradex mondspray.

Wat zijn de ingredienten van TheBreathCo kauwgom?

Sorbitol, Gumbase, Carbonated Crystals, Natural Flavouring (mint, citrus 6.6%), menthol, Anti-caking agent: Magnesium Stearate, thickener: maltodextrin, spirulina, Colouring: Tumeric (E100), titanium dioxide, Sweeteners: Xylitol, sucralose, Truvia (Bulking agent: Erythritol, Sweetener: Steviol Glycosides, Natural Flavourings), flavour enhancer: Acesulfame K, Zinc Gluconate, Antioxidant: Citric Acid. *Contains a source of phenylalanine

bevat geen aspartaam

Hoewel de kauwgom van The Breath Co. bijzondere ingrediënten bevat die een bijdrage leveren aan de bestrijding van schadelijke bacteriën, betekent dit niet dat er beperkingen zijn verbonden aan de kauwgom.

Eet de kauwgom wanneer je er zin in hebt en het gevoel hebt dat je adem slecht is. Wil je er zeker van zijn dat je geen slechte adem hebt, overweeg dan ook de volgende maatregelen:

 

 1. Gebruik een tongschraper als de Orabrush om overtollige aanslag op de tong te verwijderen. Bij veel mensen is hier een overmatige bacteriegroei aanwezig, die kan stinken en ontstekingen kan veroorzaken elders in de mond.
 2. Gebruik Oxyd8 mondwater om de mond niet alleen te hydrateren, maar ook moeilijk bereikbare plekken in de mond effectief te reinigen
 3. Drink voldoende water om de mond continu vochtig te houden. Dit voorkomt een slechte adem en droge mond
 4. Gebruik de juiste tandpasta, zoals Oxyd8 tandpasta. Deze tandpasta droogt niet uit, zoals veel andere tandpasta’s wel doen. Ook bevat het geen sodiumlaurylsulfaat, een veel gebruikte schuimende stof die kan leiden tot tandvleesirritaties. 

 

Met deze maatregelen minimaliseer je de kans op mondklachten, waaronder tandvleesontstekingen, een tongaanslag, droge mond, slechte adem en gaatjes. Niemand zit immers te wachten op een onprettig gevoel in je mond.

Schrijf je eigen review
The Breath Co. Kauwgom
Jouw rating