Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

PerioTherapy

Wat is het verschil tussen PerioTherapy en andere middelen?

De meeste spoelmiddelen tegen ontstoken tandvlees hebben haar formule gebaseerd op verouderde theorieën, waarbij stoffen zoals chloorhexidine, alcohol en peroxide voor vervelende bijwerkingen kunnen zorgen.

Respect voor de mond, hard tegen bacteriën

PerioTherapy bevat enkel mondvriendelijke, niet- agressieve bestanddelen die wél dezelfde antibacteriële kracht bevatten.

Waarvoor kan ik de producten van PerioTherapy nog meer gebruiken?

De producten van PerioTherapy helpen ook bij gevoelige tanden, aften, mondzweren en een slechte adem. De gepatenteerde, krachtige zuurstofmoleculen van Periotherapy hebben wetenschappelijk bewezen de anäerobe bacterie te vernietigen.

Anaerobe bacteriën

Anaerobe bacteriën zijn verantwoordelijk voor allerlei gebitsproblemen. Omdat de producten geen bijwerkingen hebben kun je PerioTherapy dus vooral gebruiken bij ontstoken tandvlees, maar ook als je gewoon alléén de állerbeste behandeling voor je mond wilt nastreven.

Hoe werkt de formule?

✓Actief zuurstof Anaerobe bacteriën, die verantwoordelijk zijn voor geïrriteerd tandvlees, kunnen niet voortbestaan in een speekselrijke omgeving met veel zuurstof. Door te spoelen met PerioTherapy komt er als het ware een 'zuurstofexplosie' vrij in de mond, waardoor anäerobe bacteriën direct afsterven. Active oxygen verstoort de bacteriële samenwerking en neutraliseert stinkende zwavelverbindingen ✓Zink Gluconaat Ook Zink heeft een sterke antibacteriële werking. Het elimineert stinkende mondgeur. Maakt het gif dat zich bevindt in volatiele zwavelverbindingen onschadelijk. Het brandt niet en voelt mild aan. Verbetert daarnaast je smaakvermogen en wordt veel toegepast in medicijnen tegen verkoudheid. ✓Xylitol werkt tegen tandbederf en bestrijdt bacteriën die verantwoordelijk zijn voor tandbederf

Oorzaken ontstoken tandvlees

Ontstoken tandvlees ontstaat in de meeste gevallen door de opeenhoping van tandplak en tandsteen langs de tanden en het tandvlees.

Andere mogelijke oorzaken van gingivitis zijn

verkeerde tandpasta / mondwater witte aanslag op de tong diabetes / zwangerschap / droge mond te weinig vitamine C te hard poetsen een scherpe kies of heet voedsel alcohol drinken en roken De formule van PerioTherapy heeft klinisch bewezen, gezond tandvlees in optimale conditie te houden en bacteriële indringers te bestrijden. Daarnaast zorgen de ingrediënten aloë vera, Q10, zink en tea tree olie ervoor dat beschadigde weefsels direct herstellen. Bekijk de producten hier.

Symptomen ontstoken tandvlees

Een tandvleesinfectie kan gepaard gaan met opgezwollen, terugtrekkend of bloedend tandweefsel. Als een ontsteking niet op tijd wordt behandeld met de juiste middelen kan de infectie overgaan in parodontitis, waarbij gebitselementen kunnen uitvallen.

Goede mondhygiëne

Een goede mondhygiëne is daarom essentieel! Daarvoor is er nu PerioTherapy, hét product tegen tandvleesproblemen, zónder bijwerkingen! De producten van PerioTherapy bestrijden schadelijke bacteriën, door ze te confronteren met krachtige zuurstofrijke enzymen, versterkt met de genezende ingrediënten aloë vera, tea tree olie, zink en Q10. Bacteriën bestrijden met actief zuurstof is een unieke technologie en wordt steeds vaker toegepast in ziekenhuizen.

Wat maakt Periotherapy uniek

Het verschil met andere middelen tegen gingivitis is dat PerioTherapy geschikt is voor dagelijks gebruik en geen schadelijke gevolgen heeft voor het gebit. De meeste commerciële spoelingen en tandpasta's bevatten alcohol, chloorhexidine, triclosan, peroxide of cetylpyridiniumchloride. Deze middelen werken antibacterieel, maar kunnen bijwerkingen hebben zoals bruine aanslag op de tanden, aften, mondbranden en een verminderde smaak. Commerciële producten werken soms averechts en kunnen zelfs de oorzaak zijn van gebitsproblemen!

Pas op voor tandpasta's met sodium lauryl sulfaat

Ook sodium lauryl sulfaat in tandpasta's is vaak de boosdoener bij aften, zweren en tandvleesproblemen. Sodium of natrium lauryl sulfaat is een schurend en bijtend middel dat kleine wondjes maakt in je slijmvlies. De producten van PerioTherapy daarentegen, werken juist verzachtend en herstellend vanwege haar sterke concentratie zuurstof en aloë vera.

Mondwater met alcohol

Alcohol verdroogt de mond en creëert een omgeving waarin bacteriën zich gemakkelijk kunnen ontplooien. Er ontstaan volatiele zwavelgassen die niet alleen stinken, maar er ook voor zorgen dat bacteriën gemakkelijker het tandvlees kunnen aantasten.

Ontstoken tandvlees is eigenlijk een 2 fasen probleem:

1: Plaque en bacteriën hopen zich op langs de tanden en tandvleesranden en infecteren het tandvlees waardoor het gaat zwellen en bloeden. 2: In de tweede fase verandert tandplak in tandsteen en wordt onderliggend kaakbot aangetast, dat kan resulteren in tanduitval. Tandvleesziekten zijn dé oorzaak van loszittende tanden en niet tanderosie!

PerioO2

PerioO2, oftewel actief zuurstof op basis van sodium chlorite, valt de plakveroorzakende bacterie aan en vernietigt de giftige gassen die ze produceren en stimuleert enzymen het tandvlees te herstellen! Tea tree olie en zink werken antibacteriëel op een mondvriendelijke wijze en aloë vera stopt het bloeden, zodat bacteriën niet in de bloedbaan terecht kunnen komen.
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren