Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

FAQ

Veelgestelde vragen

Waarom zijn de producten van DeMondzorgzaak duurder dan het assortiment uit de drogisterij?

Je krijgt waar je voor betaald. De meeste producten van DeMondzorgzaak zijn geproduceerd in de Verenigde Staten onder de strenge regels van de FDA. Hierdoor kunnen we een hoge kwaliteit garanderen. Met name de mondwaters en tandpasta’s zijn zorgvuldig samengesteld met kwalitatieve en veilige ingrediënten. Dit gegeven brengt simpelweg hogere productiekosten met zich mee. Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief kunt op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en acties. 

Hoe kan ik een order wijzigen of annuleren?

Als u uw order wilt wijzigen bel dan zo snel mogelijk met onze klantenservice of stuur een mail naar info(at)DeMondzorgzaak.nl. Als de bestelling eenmaal is verwerkt, dan kan het niet meer worden geannuleerd of aangepast. U kunt het product natuurlijk wel retourneren.

Hoe krijg ik een kortingscode?

Bij De MondzorgZaak worden soms kortingscodes beschikbaar gesteld. U kunt zich inschrijven voor onze nieuwsbrief om hiervan op de hoogte te blijven. 

Kan ik meer dan 1 kortingscode toepassen?

Nee, u kunt maar 1 kortingscode per bestelling, per persoon gebruiken.

Hoe gebruik ik jullie kortingscode?

Op de betaalpagina ziet u de optie kortingscode toevoegen staan. Hier kunt u de code ingeven. De korting wordt dan automatisch zichtbaar.

Kan ik jullie producten in de winkel kopen?

De Mondzorgzaak heeft geen eigen winkel. De producten zijn vooralsnog niet te koop in de winkel.

Jullie zijn telefonisch beperkt te bereiken

Omdat ons team slechts uit enkele personen bestaat komt het regelmatig voor dat we niet in de gelegenheid zijn de telefoon op te nemen. We reageren daarentegen altijd binnen 1 werkdag per mail. Geen mail ontvangen? Wellicht staat onze reactie in uw spambox.

Moet ik nu mijn leven lang jullie producten om van mijn slechte adem of amandelsteentjes af te komen?

Het is lastig om deze vraag goed te beantwoorden. Onze producten hebben bewezen op een goede manier mee te helpen in het voorkomen van slechte adem. Ze creëren een niet-zure omgeving en behouden de natuurlijke balans in de mondholte. Het werkt antibacterieel en hydraterend. In dit milieu kunnen bacteriën die verantwoordelijk zijn voor slechte adem, amandelsteentjes en andere orale ongemakken zich moeilijk verder ontwikkelen. We kunnen niet zeggen of u uw hele leven deze middelen moet gebruiken. Wel is het creëren van goede balans in de mondflora een belangrijke voorwaarde om problemen t ebehandelen. Dit kan naast het spoelen met OxyGen op een aantal manieren: voorkom een droge mond, voorkom neusslijm en pas voeding aan waar mogelijk. Mocht u er lang last van hebben dan is een bezoek aan de KNO arts of tandarts wellicht interessant. Een tonsillectomie is een rigoreuze, maar 100% effectieve stap om van amandelsteentjes af te komen. 

Ik heb het idee dat jullie slechte adem tester niet goed werkt

Het komt zelden tot nooit voor dat de HC slechte adem tester niet goed werkt. Dit apparaatje meet namelijk alleen de volatiele sulfurgassen die worden uitgestoten door anaerobe bacteriën. Dit zijn de bacterien die zich bevinden in de tandvleesrandjes, tongweefsels en keelamandelen. Deze bacteriën stoten de karakteristieke geur van slechte adem uit. Het kan dus zijn dat uw adem neutraal is. Als u bijvoorbeeld geen aanslag op de tong heeft, is de kans groot dat uw ademkwaliteit voldoende is. Het apparaatje raakt in de war van menthol. Dus het kan zijn dat hij vreemde waardes geeft na het tandenpoetsen of kauwgom kauwen. Hij reageert niet op eten of andere dingen, maar alleen op de echte slechte ademgeur, ook wel methylmercaptaan genoemd. 

Ik krijg ineens een rare smaak in mijn mond van een mondwater met zuurstof

Het kan voorkomen dat de smaak in de mond tijdelijk veranderd wanneer er wordt begonnen met het gebruik van mondwater op basis van sodium chlorite. Dit is tijdelijk en niet schadelijk. Uw mondholte moet wennen aan een veranderende PH waarde. Na een week zou dit over moeten gaan en zul je zien dat de ademkwaliteit en mondgezondheid een flink stuk verbeterd is. 

De tube liquigel is maar half gevuld

We begrijpen de verwarring echter klopt de inhoud exact met wat op de verpakking staat. Het flesje weegt 18 gram, de inhoud 50 gram. Als uw flesje rond de 68 gram weegt dan heeft u juiste hoeveelheid ontvangen. Ze hebben de verpakking iets groter gemaakt zodat de vloeistof niet gaat "klonteren."

Moet ik nu wel of geen fluoride gebruiken?

Fluoride heeft aangetoond het lichaam mee te helpen in het opbouwen van (beschadigd) tandglazuur, ook wel remineralisatie genoemd. Tegelijkertijd zorgt fluoride ervoor dat schadelijke zuren worden afgeremd. Fluoride blijkt ook nadelige kanten te kunnen hebben. Hoe dan ook is het een persoonlijke keuze om wel of geen fluoride te gebruiken en daarom bieden we beide versies aan. Mondwater met fluoride is niet per se noodzakelijk als je ook al poetst met een fluoride tandpasta.