Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Disclaimer

Disclaimer 

A&E Goodies adviseert u de disclaimer nauwgezet door te lezen. Wij wijzen u, ten aanzien van www.demondzorgzaak.nl op het onderstaande:

Demondzorgzaak.nl inclusief alle ondergelegen onderdelen, exclusief mogelijke externe en interne links, behoren tot A&E Goodies. Dat wil zeggen dat het niet toegestaan is delen over te nemen of te kopiëren. Ook het quoteren van deze website is zonder toestemming niet toegestaan.

Alhoewel wij alle informatie op deze website geregeld bijwerken, kan het voorkomen dat bepaalde onderdelen onjuistheden bevatten. Deze informatie is daarom altijd onder voorbehoud en kan bij navraag worden voorzien van een toelichting.

Tevens kan het voorkomen dat bepaalde informatie over tijd gewijzigd kan worden. A&E Goodies zal zich dan ook het recht behouden om op ieder moment informatie te kunnen wijzingen zonder hier enige kennisgeving van te geven.

Links van en naar Demondzorgzaak.nl behoren niet tot de verantwoordelijkheid van A&E Goodies. Links vanaf externe website vallen niet binnen de bewegingsruimte van A&E Goodies.

A&E Goodies is niet verantwoordelijk voor directe of indirecte schade die kan zijn voortgekomen uit het gebruik van deze website.

Tenslotte is het doel van deze website uitsluitend de lezer te informeren. Passend advies voor uw situatie dient te worden ingewonnen bij een specialist.

Voor meer informatie omtrent onze disclaimer kunt u contact opnemen met onze klantenservice.