Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Anoxident Balance Mondspray

Mondspray voor diabetici en glucoserijk dieet

Rating:
100 % of 100

5% korting met mondwater

 11,00
Niet op voorraad
 • Bestel er 2 voor  10,00 per stuk en bespaar 9%
 • Bestel er 4 voor  9,50 per stuk en bespaar 14%

 Bestel er 2 voor €20,-
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

AnOxident Balance Oral Spray

AnOxident Balance Oral Spray is een discrete mondspray die overtollig suiker (glucose) in het speeksel tegengaat en tevens zorgt voor directe bevochtiging, een frisse smaak en een herstel van de zuurgraad in de mond. De spray is met name geschikt voor mensen die als gevolg van bijvoorbeeld diabetes te maken hebben met hoge glucosegehaltes in het speeksel, maar is ook geschikt voor mensen zonder dit probleem. 

 • Voor mensen met (schadelijke) hoge glucosegehaltes in het speeksel
 • Ook voor mensen die last hebben van een droge mond
 • Geschikt om een slechte adem tegen te gaan
 • Geschikt om veelvoorkomende mondproblemen, waaronder een verstoorde zuurgraad (pH) te bestrijden en herstel te bespoedigen

Zo werkt AnOxident Balance Oral Spray

AnOxident Balance Oral Spray is een discrete mondspray die dagelijks gebruikt kan worden op momenten dat een uitgebreide verzorging van de mond niet mogelijk is. De spray is met name gericht op mensen die bijvoorbeeld door diabetes een hoog suikergehalte (glucose) in het speeksel hebben.

Een hoog suikergehalte in het speeksel vergroot de kans op tandbederf, tandplak- en tandsteenvorming en ontstekingen van zowel het tandvlees als tandwortels. Schadelijke bacteriën maken gebruik van glucose om te groeien en zich te vermenigvuldigen, maar stoten hierbij ook stoffen uit die het tandglazuur aantasten, de adem verslechteren en tandvleesontstekingen kunnen veroorzaken. 

Met de AnOxident Balance Oral Spray kan het hoge suikergehalte effectief aangepakt worden. De spray wordt idealiter gebruikt in combinatie met andere AnOxident producten met dezelfde functie en is handig om te gebruiken wanneer men niet thuis is.

AnOxident Balance Oral Spray bevat bovendien anti-oxidanten, die schadelijke zogenaamde vrije radicalen in de mond aanpakken. Vrije radicalen brengen schade toe aan weefsel en kunnen diverse mondklachten veroorzaken.

De spray bevat melk- en plantextracten die bijdragen aan de gezondheid van de mond. Ook bevat AnOxident Balance Oral Spray het gepatenteerde DUOX-complex. Dit complex draagt bij aan het herstel van de pH-waarde in de mond. Afwijkende waardes kunnen leiden tot mondklachten en een verlies aan tandglazuur, met name wanneer het gaat om een lage (zure) pH-waarde.

 • Bestrijdt te hoge glucosegehaltes in het speeksel
 • Draagt bij aan het herstel van afwijkende pH-waarde in de mond
 • Toegevoegd anti-oxidanten dragen bij aan een vermindering van de negatieve invloed van vrije radicalen in de mond
 • Biedt directe bevochtiging bij een droge mond en behandelt zo de negatieve effecten die een droge mond kan hebben
 • Toegevoegde melk- en plantextracten stimuleren het herstel van de mond bij diverse problemen
 • Bevat xylitol, dat de spray een prettige smaak geeft en bovendien de vorming van tandplak en gaatjes tegengaat

Geen bedenkelijke ingrediënten

AnOxident Balance Oral Spray is een volledig veilige spray die in vrijwel alle gevallen gebruikt kan worden zonder problemen.

Veel vergelijkbare sprays, die bijvoorbeeld dienen als bevochtiger, werken slechts tijdelijk en voegen in de praktijk weinig toe aan de gezondheid van de mond. Bovendien zijn er veel sprays die in feite een mondspoeling zijn in een andere verpakking.

Hoewel deze sprays de mond kunnen reinigen, is het vaak niet goed om deze veelvuldig te gebruiken. Bevatten de sprays bovendien een stof als alcohol, dan kan de spray op lange termijn leiden tot uitdroging van de mond, wat verdere gebits- en tandvleesproblemen kan veroorzaken.

AnOxident Balance Oral Spray is veilig om dagelijks te gebruiken en ideaal tussen poetsbeurten. De spray bevat geen suiker, maar bestrijdt overtollig suiker in het speeksel. 

Houd er rekening mee dat de AnOxident Balance Oral Spray geen vervanging is voor het tandenpoetsen of mondwater. Bovendien bevat de spray melksporen, wat kan leiden tot allergische reacties bij mensen met een melkallergie.

De hele dag beschermt hoge glucosegehaltes

Mensen met diabetes of vergelijkbare aandoeningen hebben in veel gevallen te maken met hoge glucosegehaltes in het speeksel. Wordt er gepoetst met de juiste tandpasta, bijvoorbeeld AnOxident tandpasta, dan wordt het gebit hier tijdelijk tegen beschermd. Toch kan het wenselijk zijn om de hoge gehaltes vaker dan twee keer per dag aan te pakken.

AnOxident Balance Oral Spray is hierbij de oplossing. De discrete spray kan op ieder moment op de dag gebruikt worden, zonder restricties aan de frequentie. De spray zorgt voor een directe behandeling, bevochtiging van de mond en bestrijdt met anti-oxidanten en xylitol schadelijke moleculen.

Neem de AnOxident Balance Oral Spray eenvoudig mee in je tas en maak je nooit meer zorgen over de effecten van overtollige glucose in het speeksel.

Hoe kan ik AnOxident Balance Oral Spray het beste gebruiken?Xilu

De AnOxident Balance Oral Spray is bijzonder makkelijk en snel in het gebruik. Gebruik de spray tussen het poetsen door en wanneer er ongemak is door droogheid of een vieze smaak in de mond.

Spray royaal op zowel het tandvlees als de tong, verspreid de spray eventueel beter met de tong of door de vloeistof rond te laten gaan. Spoel niet na met water voor de beste effecten van de spray. De beste resultaten worden behaald in combinatie met andere AnOxident mondproducten.

Wat zijn de ingrediënten van Anoxident Balance Oral Spray?

Excepients, xylitol, potassoum chloride, sodium chloride, sodium monofluorpfosfaat, calcium chloride, melk proteine extract, cucumis melo, apo lactoferrin, melk substraat en magnesiumzout. 

Schrijf je eigen review
Anoxident Balance Mondspray
Jouw rating