Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

TonsilFresh WaterFloss

Voor het reinigen van tanden, tandvlees en keelamandelen

Rating:
55 % of 100

10% Combineer korting

 19,95
Niet op voorraad
 • Bestel er 2 voor  15,00 per stuk en bespaar 25%

 Bestel er 2 voor €30,-
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

TonsilFresh Waterfloss

Met de Powerfloss kun je op een eenvoudige en effectieve manier zelfs de lastigste plekken in het gebit en in de amandelen reinigen. Op een geheel veilige manier spoel je tandplak en etenresten weg, zodat je gebit schoon blijft en mondklachten voorkomen kunnen worden. 

 • Geschikt om onder de douche te gebruiken, want geen elektriciteit
 • Monddouche waarmee je voorzichtig amandelstenen uit de amandelen kunt spoelen
 • Ook geschikt voor kinderen
 • Handig bij beugels of spalkjes voor reiniging
 • Makkelijk te gebruiken, geen oefening vereist

Zo werkt de Powerfloss

Met de Powerfloss kun je met behulp van een waterstraal het gebit reinigen. De Powerfloss is met name geschikt voor moeilijk te bereiken plekken in het gebit, zoals tussen beugels of tussen kiezen. De Powerfloss werkt met water en zonder elektriciteit. Je kunt de Powerfloss dan ook makkelijk meenemen en ook gebruiken onder de douche.

Draadloos

Je vult de Powerfloss met water en kunt vervolgens handmatig een waterstraal tussen de tanden plaatsen. De Powerfloss is volledig draadloos en heeft geen batterijen nodig: met een knop creëer je zelf een waterstraal die tandplak en etensresten wegspoelt.  

Geen tandenstoker nodig

Met de Powerfloss hoef je dan ook nooit meer in de weer met een tandenstoker of flosdraad om lastig etensresten tussen de tanden te verwijderen. Voorkom wondjes door simpelweg met een krachtige waterstraal tandplak en etensresten te verwijderen. 

Helpt gebitsproblemen voorkomen

Door dagelijks de Powerfloss te gebruiken kunnen veelvoorkomende mondproblemen voorkomen worden, zoals tandvleesontstekingen, gaatjes en tandsteenvorming. Hoewel de Powerfloss enkel met water werkt, kan ook een slechte adem verholpen worden met het apparaat. Een slechte adem wordt namelijk vaak veroorzaakt door ophopend tandplak of achtergebleven voedselresten. 

 • Draadloos en geen batterijen vereist: een krachtige reiniging zonder elektriciteit
 • De waterstraal wordt met lucht aangedreven: bepaal zelf hoe hard de waterstraal is voor nauwkeurige reiniging
 • Ideaal om beugels en spalkjes schoon te houden, wat lastig is met een reguliere tandenborstel of tandenstoker
 • Ergonomische handgreep, wat het gebruik eenvoudig maakt
 • Ook geschikt om te gebruiken door kinderen

Wat is het verschil met andere waterflossers?

Er bestaan diverse hulpmiddelen met een vergelijkbare werking als de TonsilFresh Waterfloss. Vaak gaat het hierbij echter om apparaten die werken op elektriciteit, bijvoorbeeld met een koord. Niet alleen is dit onhandig, vaak leidt dit ook tot een te krachtige waterstraal.

Zachte maar effectieve waterstraal

Een harde waterstraal is niet alleen onprettig, maar kan ook tot kokhalsen leiden wanneer per ongeluk in de keelholte wordt gespoten. Bovendien is de straal onprettig wanneer er sprake is van gevoelig tandvlees.

Het voordeel van de Powerfloss is dat je de kracht van de waterstraal zelf kunt bepalen. Duw je hard op de knop, dan krijg je een krachtige straal. Duw je langzaam op de knop, dan creëer je een zachtere waterstraal.

Omdat de Powerfloss niet opgeladen hoeft te worden of batterijen vereist, is het een ideaal hulpmiddel op reis: waar je ook bent, de Powerfloss kan altijd gebruikt worden.

Een schoon gebit en stralende lach

De Powerfloss draagt bij aan een schoon gebit en stralende lach. Met enkel tandenpoetsen blijft er vaak tandplak achter tussen kiezen of achter een spalkje, beugel of kroon. Met de Powerfloss kun je dit eenvoudig wegspoelen. Zo weet je zeker dat het gebit gezond blijft en je geen last krijgt van gaatjes, een slechte adem of ontstoken tandvlees. 

Omdat de Powerfloss niet opgeladen hoeft te worden of batterijen vereist, kun je zonder er omkijken naar te hebben dagelijks de tanden schoonspoelen. Gebruikers van de Powerfloss melden een schonere en frissere mond te krijgen bij dagelijks gebruik.

Hoe kan ik TonsilFresh Waterfloss het beste gebruiken?

De Powerfloss is eenvoudig te gebruiken. Vul het reservoir met water en begin met reinigen. Je kunt de Powerfloss voor of na het tandenpoetsen gebruiken. Houd er rekening mee dat voedselresten na het loskomen nog wel in de mond kunnen achterblijven. Daarom gebruiken veel mensen de Powerfloss voor het poetsen.

Laat het reservoir van de Powerfloss zo nu en dan drogen aan de lucht, om het apparaat schoon te houden. Eventueel kan mondwater gebruikt worden in de Powerfloss, maar dit is geen vereiste.

Schrijf je eigen review
TonsilFresh WaterFloss
Jouw rating