Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

TS1 Tong Gel

Gel voor schoonmaken van de tong

10% Combineerkorting

€ 11,95
Niet op voorraad
  • Bestel er 2 voor 11,00 per stuk en bespaar 8%
  • Bestel er 4 voor 10,00 per stuk en bespaar 16%

Bestel er 2 voor €22,- totaal
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Waarom zou ik TS1 Tong Gel gebruiken?

  • TS1 Tonggel ontmantelt bacteriën tussen de oneffenheden van de tong. Deze micro-organismen zijn in 90% van de gevallen dé veroorzakers van slechte adem.
  • De actieve ingrediënten van TS1 tonggel hebben bewezen bacteriën tegen te gaan en de stinkende geur te neutraliseren. 
  • Tegelijkertijd wordt het zachte tongweefsel verzorgt en gladgestreken waardoor toekomstige bacteriën de hechtingsplaats verliezen en geen slechte adem meer kunnen veroorzaken.

Hoe kan de tong een slechte adem veroorzaken? 

In 9/10 situaties ontstaat een stinkende adem vanaf de tong en dus niet omdat je ongezond eet of je tanden slecht hebt gepoetst. Als je goed kijkt bestaat de tong uit allemaal kleine haartjes waartussen voedselresten en afvalstoffen verstrikt raken.

Het lichaam wil dit afval zo snel mogelijk afbreken en stuurt daar bacteriën op af. Tijdens dit verteringsproces komen volatiele sulfurgassen vrij, oftewel de karakteristieke geur van slechte adem.

Tegelijkertijd zijn deze sulfurgassen schadelijk voor het tandweefsel en epitheel. Door de tong schoon te maken wordt het stinkende afbraakproces doorbroken en de kwaliteit van de adem en de algehele mondgezondheid aanzienlijk verbeterd. 

Hoe werkt het?

Verdeel een klein beetje TS1 Tonggel op de achterkant van de tong en laat de gel 1 minuut inwerken. Borstel vervolgens enkele keren voorzichtig heen en weer met een OraBrush Tongreiniger zodat de aanslag naar de oppervlakte van de tong beweegt.

Kantel de tongreiniger nu om en gebruik het schraapstukje om de aanslag van de tong te vegen. Spoel de mond na met water of je favoriete mondspoeling en spuug het residu uit. Herhaal minimaal twee keer per dag, bij voorkeur ‘s ochtends en voor het slapen gaan.

Wat zit erin?

Sorbitol, aqua, glycerine, hydrated sylica, aluminium hydroxide, sodium lauryl sulfaat, aroma, xanthan gum, sodium saccharin, sodium fluoride 1450 ppm, sodium benzoate, mica, limomene, CL77891, CL42090

 

Inhoud 75ML

Schrijf je eigen review
TS1 Tong Gel
Jouw rating