Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Slechte Adem Tester Tanita HC212

Meet in 1 minuut de kwaliteit van de ademgeur

10% Combeerkorting

€ 39,95
Op voorraad
 • Bestel er 2 voor 36,00 per stuk en bespaar 10%

 Bestel er 2 voor €70,- Totaal
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Combineer en Bespaar:

 • € 54,90 € 49,41

  10% korting
  Bespaar -€ 5,49

  tanita slechte adem tester meter halitose meten
  1x
  +
  OraBrush Try Me
  € 14,95

  Bestel 2 sets voor €24,- totaal
   Vandaag besteld, *morgen in huis
   Achteraf betalen mogelijk
   Gratis verzenden vanaf €60,-
   100% tevredenheidsgarantie


  Slechte adem Tester + Orabrush Try Me

Tanita HC 212 slechte adem tester : Hoe fris is jouw adem?

Twijfel je ook wel eens of je een frisse adem hebt? Met de Tanita HC 212 slechte adem tester krijg je binnen een paar seconden een betrouwbaar, objectief oordeel over de frisheid van je adem.

Op innovatieve wijze bepaalt de Tanita HC 212 slechte adem tester exact hoe goed of slecht de adem is en weet je direct of er iets gedaan moet worden aan de geur van de adem.

 • Voor iedereen die wil weten of de adem fris is
 • Geschikt voor volwassenen en kinderen
 • Ook geschikt om onderweg te gebruiken: snel duidelijkheid
 • Een goede controle na het reinigen van de mond

Zo werkt de Tanita HC 212 slechte adem tester

Bijna iedereen maakt zich wel eens zorgen over zijn of haar adem. Niet voor niets, want bijna iedereen heeft ook wel eens last van een slechte adem. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, ligt de oorzaak lang niet altijd bij producten als koffie, alcohol of roken. 

In veel gevallen ligt de oorzaak dieper in de mond: bij schadelijke bacteriën die zich onder andere op de tong nestelen. Het gaat hierbij doorgaans om de zogenaamde anaerobe bacteriën, die de overhand krijgen in de mond.

Wanneer dit het geval is stoten ze onder andere zwavelverbindingen uit. De bacteriën kunnen gaatjes en ontstekingen veroorzaken, maar zorgen ook voor een slechte adem. Deze adem kan gemaskeerd worden, maar verdwijnt niet zonder de oorzaak aan te pakken. 

Test je adem met Tanita 

De Tanita HC 212 slechte adem tester is een handige tester waarmee de stinkende afvalproducten van de bacteriën gemeten kunnen worden. Zo weet je direct of de adem slecht is en kan de bron aangepakt worden.

Omdat het lichaam snel went aan de eigen geur, is het lastig om zonder een apparaat als de Tanita HC 212 de adem te testen. Vaak zit er weinig anders op dan iemand anders om een oordeel te vragen, maar met de Tanita HC 212 slechte adem tester is dit ongemakkelijke moment niet nodig. 

 • Snelle en nauwkeurige test voor de geur van de adem
 • Aan de hand van een score (0 tot 6) een exacte inschatting van de adem
 • Niet langer twijfelen aan de adem of iemand anders moeten vragen
 • Werkt op batterijen en dus ook onderweg mee te nemen en te gebruiken
 • Een veel nauwkeurigere inschatting dan andere methoden

Hoe kan ik mijn adem het beste meten?

Er bestaan diverse manieren waarop je de adem kunt testen. Zo kun je aan flosdraad ruiken, speeksel op de hand laten drogen of in de hand uitademen.

Geen van deze methoden is nauwkeurig. Een flosdraad maskeert de lucht, omdat de meeste flosdraad menthol bevat. Opgedroogd speeksel is vaak geen goede afspiegeling van de stoffen in de mond. In de hand uitademen werkt niet, omdat het lichaam gewend is aan deze geur en een slechte adem daarom niet oppikt.

Met de Tanita HC 212 slechte adem tester is er nu wel een betrouwbare tester van de adem. Meet op wetenschappelijke, objectieve wijze of de adem goed is of niet. 

Niet langer twijfelen, maar duidelijkheid over je ademfrisheid

De Tanita HC 212 slechte adem tester is een betrouwbare meter die nauwkeurig kan vaststellen in welke mate stinkende moleculen aanwezig zijn in de mond. Op basis hiervan geeft de meter een betrouwbare uitslag, waarmee je direct weet of er handelingen verricht moeten worden om het probleem aan te pakken.

Met een uitslag van 0 tot 6 weet je precies hoe het ervoor staat met je adem. Een score van 0 betekent dat de Tanita HC 212 slechte adem tester geen stinkende moleculen kan meten, een score van 6 betekent dat er erg veel stinkende moleculen in de adem zitten.

Heb je een hoge score, dan weet je dat er werk aan de winkel is. Is de score laag, dan ga je met een gerust hart de deur uit.Hoe kan ik Tanita het beste gebruiken?

Houd het apparaat dicht bij je gezicht en adem er zachtjes in. De zwavelverbindingen komen dan vrij. Deze zwavelverbindingen worden gemaakt door bacteriën in de mond, tussen de tanden, amandelen, keel en neus. De oorsprong hiervan komt uit eiwitten, afvalstoffen en zwavelverbindingen.

In 95 procent van alle gevallen is dit de oorzaak van een slechte adem. Door in het apparaat te ademen, gaan de speciale sensoren van de HC 200 Adem Tester aan de slag om de geur te herkennen.

De tester meet de volatiele sulfurgassen die worden uitgestoten door anaerobe (schadelijke) bacteriën. Dit zijn de gassen die de typische slechte adem veroorzaken. Gebruik dit apparaat niet direct na het tandenpoetsen; de Tanita slechte adem tester meet niet de geure van menthol, mint, tandpasta en mondwater.

De Tanita HC 212 slechte adem tester is erg makkelijk te gebruiken. In 10 seconden weet je al hoe het ervoor staat met je adem.

Gebruik de tester het liefst voor het tandenpoetsen, eventueel na het drinken van een glas water. Na het tandenpoetsen kan de meter een verkeerde waarde geven door de aanwezigheid van bijvoorbeeld menthol in de adem, die is overgekomen van de tandpasta. 

Gebruik de meter voor het tandenpoetsen of gebruik van mondwater om de meest betrouwbare uitslag te krijgen. De Tanita HC 212 slechte adem tester gebruikt batterijen.

Hoe kan ik het beste een vervelende ademgeur bestrijden?

Het beste antwoord hierop vindt u in dit artikel 

 

Schrijf je eigen review
Slechte Adem Tester Tanita HC212
Jouw rating