Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Oxyd8 Plus Mondwater

Krachtigste zuurstof mondwater tegen onfrisse adem en amandelsteentjes

10% Combikorting

€ 15,00
Op voorraad
 • Bestel er 2 voor 13,75 per stuk en bespaar 8%

 Bestel er 2 voor €27,50,- totaal
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Oxyd8 Plus: Helpt bij droge mond, halitose en tonsil stones

Oxyd8 Plus mondwater is een bijzonder effectieve mondspoeling die de mond diep reinigt en een directe frisse adem geeft. Met dit mondwater zorg je op een effectieve, maar veilige manier voor een mond die gezond is en fris ruikt, de hele dag lang. Door Oxyd8 Plus mondwater regelmatig te gebruiken, kun je onder meer de volgende problemen bestrijden: 

 • Hardnekkige amandelstenen
 • Gevoelig en/of ontstoken tandvlees
 • Een slechte adem (halitose)
 • Snelle vorming van gaatjes
 • Een aanslag op de tong

De werking van Oxyd8 Plus mondwater

Met een groot aantal mondwaters in de schappen kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken. Helaas werkt niet ieder mondwater even effectief en zijn er zelfs bekende mondwaters die meer schade toebrengen dan dat ze problemen oplossen.

✔️Bij Oxyd8 Plus mondwater weet je zeker dat je mondproblemen veilig en effectief aanpakt. De mondspoeling is verrijkt met het gepatenteerde OxyGene, dat werkt op basis van actief zuurstof.

✔️ Schadelijke bacteriën die ontstekingen, gaatjes en een slechte adem kunnen veroorzaken leven het liefst in zuurstofarme omgevingen. Door de toevoeging van actief zuurstof, bestrijdt Oxyd8 Plus mondwater gericht en efficiënt juist deze schadelijke bacteriën 

✔️De toevoeging van menthol en crisp citrus geeft het mondwater bovendien een intens frisse smaak, zodat je direct een frisse adem hebt die lang aanwezig blijft. 

Met Oxyd8 Plus Mint mondwater behandel je de mond op de volgende manieren tegen verschillende veelvoorkomende mondproblemen:

 • Actief zuurstof pakt schadelijke bacteriën aan
 • pH-neutraal, zodat het tandglazuur niet wordt aangetast
 • Geen kunstmatige geur- of smaakstoffen die de geur slechts maskeren
 • Hydrateert de mond en stimuleert de speekselproductie

Geen schadelijke ingrediënten

Helaas bevatten veel mondwaters ingrediënten die een bedenkelijke reputatie hebben. Zo zijn er veel spoelingen die gebruik maken van alcohol als werkzaam bestanddeel. Hoewel alcohol bacteriën doodt, beperkt het zich niet tot de schadelijke bacteriën. Hierdoor wordt de natuurlijke balans ernstig verstoord. 

Bovendien heeft alcohol een uitdrogende werking. Op de lange termijn kan dit juist leiden tot meer schadelijke bacteriën die houden van een droge, zuurstofarme omgeving in de mond.

Het mondwater bevat bovendien geen sodiumlaurylsulfaat, een stof in veel mondwaters en tandpasta’s die het bekende schuimende effect geeft, maar ook kan leiden tot de vorming van aftes en andere irritaties. 

Een intens frisse adem en aanpak van de bron

✔️ Oxyd8 Plus is geen simpel mondwater dat een slechte adem slechts maskeert. Met dit mondwater heb je een directe frisse adem die langdurig aanwezig blijft. Bovendien pak je de problemen bij de bron aan: bacteriën worden aangepakt en de gezondheid van je tandvlees gaat zichtbaar vooruit bij juist gebruik.

Je kunt het mondwater zonder problemen gebruiken in combinatie met andere mondproducten. Maak je geen zorgen over een slechte adem, zelfs niet in de ochtend.

Gebruik en tips voor Oxyd8 Plus mondwater

Je kunt Oxyd8 Plus mondwater snel en eenvoudig gebruiken. Het kost weinig tijd, maar werkt effectief. Gebruik het mondwater op de volgende manier:

 1. Poets de tanden met een geschikte tandpasta zonder chloorhexidine of sodiumlaurylsulfaat, zoals The Breath Co. tandpasta
 2. Schraap de tong met een veilige tongschraper, bijvoorbeeld de Orabrush
 3. Spoel gedurende tenminste 2 minuten de mond met The Breath Co. Icy Mint mondwater, spoel de mond niet na met water
 4. Vermijd gedurende een half uur na gebruik eten, voor een optimale werking
 5. Neem zo nu en dan speciale The Breath Co. kauwgom, dat de frisse adem langer bewaart en bijdraagt aan het bestrijden van schadelijke bacteriën 

Door de verschillende stappen te doorlopen gaat de gezondheid van je mond zichtbaar vooruit, heb je minder last van een slechte adem en kunnen serieuze klachten voorkomen worden. 

Je kunt je mond bovendien een handje helpen door veel water te drinken en uitdrogende stoffen, zoals koffie en alcohol, zoveel mogelijk te vermijden. Eet regelmatig een kleine maaltijd om de speekselproductie op een constant niveau te houden.

Wat zijn de ingredienten van Oxyd8 Plus mondwater?

Purified Water, OXYD-8® (Dr. Katz's patented version of CIO2), Xylitol, Glycerin, PED-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Menthol, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Sucralose, Sodium Benzoate, Sodium Bicarbonate, inhoud 500ML.

Is vrij van 

Alcohol, Saccharin, Sodium Lauryl Sulfate, Benzalkonium Chloride 

Inhoud 500 ML

Schrijf je eigen review
Oxyd8 Plus Mondwater
Jouw rating