Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Oxyd8 Frisse Adem Kit

Mondproducten op basis van zuurstof voor een frisse adem, schone tong, bacterievrije keelamandelen en gezond tandvlees

Rating:
95 % of 100

Keuze van De MondzorgZaak

 29,95
Niet op voorraad
 • Bestel er 2 voor  27,50 per stuk en bespaar 8%
 • Bestel er 4 voor  25,00 per stuk en bespaar 17%

 Bestel er 2 voor €55,- totaal
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Oxyd8: verbetert de ademkwaliteit tot wel 100% binnen 1 dag

slechte adem verhelpenLast van slechte adem en lijkt je huidige mondproduct niet te helpen? Het Oxyd8 Frisse Adem pakket van The Breath Company is een uniek systeem, dat in tegenstelling tot andere middelen, de slechte-adem-bacterie aanpakt bij de bron in plaats van de geur slechts te maskeren. 

Het Oxyd8 pakket staat garant voor:

Een ademfrisheid van het allerhoogste niveau
Een speekselvloedendezuurstofrijke en pH-neutrale mondholte
Blindelings vertrouwen in de eigen ademkwaliteit 

De meeste fabrikanten houden zich star vast aan verouderde formules, die de ademkwaliteit juist verslechteren. Zeker wanneer ze ook nog voorzien zijn van bijtende chemicaliën zoals alcohol of sodium lauryl sulfaat. Om die reden heeft bacterioloog Dr. Katz, wiens dochter zelf slechte adem had, het Oxyd8 frisse adem pakket ontwikkeld.

4 Belangrijke wapens tegen halitose

Deze unieke kit behoort inmiddels tot de best verkochte middelen tegen slechte adem ter wereld. Het bestaat uit de meest essentiële tools die nodig zijn om een slechte adem te bestrijden. 

 • Verhelpt slechte adem bij de bron
 • Helpt ochtendadem, tongaanslag en amandelsteentjes voorkomen 
 • Voorkomt een droge mond en verhoogt de speekselproductie
 • Maakt tandvlees sterker tegen bacteriële aanvallen

Op basis van de nieuwste wetenschap heeft Dr. Katz een baanbrekende formule weten te creëren waarmee zelfs de hevigste vorm van slechte adem wordt bestreden, zónder gebruik te maken van agressieve chemicaliën die de mondflora ontregelen.

Wat doet Oxyd8 precies?

Oxyd8 maakt gebruik van het krachtige zuurstof. Anaerobe bacteriën die slechte adem veroorzaken leven het liefst in de zuurstofloze gebieden van de mond, zoals de keelamandelen, tongweefsels en onder het tandvlees.

Door te poetsen en te spoelen met de gepatenteerde Oxyd8 formule van The Breath Company, komt er een flinke hoeveelheid zuurstof vrij waardoor anäerobe bacteriën (die verantwoordelijk zijn voor slechte ademgeur) afsterven en geen stinkende sulfiden meer kunnen veroorzaken.

Door Oxyd8 te gebruiken merk je direct na enkele dagen resultaat; een mondholte met een neutrale PH waarde, een rijke speekselvloed, een prettige mondsmaak en een ongekende ademfrisheid.

Wat is het grote verschil met andere middelen?

 • De meeste andere mondwaters en tandpasta’s zijn voorzien van alcohol en sodium lauryl sulfaat. Op de langere termijn kunnen deze middelen voor problemen zorgen, waardoor je ademgeur juist slechter wordt. Alcohol zorgt ervoor dat je mond uitdroogt, wat de ideale omgeving is voor slechte adem bacteriën. Sodium lauryl sulfaat geeft een prikkend effect tijdens het spoelen en poetsen. Zo denk je als consument dat het werkt. De realiteit is echter dat sodium lauryl sulfaat kleine wondjes in je mond kan veroorzaken. Deze wondjes trekken bacteriën aan die weer voor slechte adem zorgen. Meerdere onderzoeken tonen aan dat SLS een grote veroorzaker is van aften.
 • Daarnaast zijn de meeste andere middelen erg zuur. Er zijn zelfs mondwaters (van grote fabrikanten) met een ph waarde van 5 of lager. Niet alleen is dit erg slecht voor je tanden. Een zure mond is een fijn milieu voor bacteriën die slechte adem veroorzaken. De middelen van Oxyd8 hebben een ph waarde van 8,7. Dit is de ideale zuurgraad voor de mond, waardoor de mondgezondheid met flinke stappen zal verbeteren. 

Geen bijtende of uitdrogende elementen

Dr. Katz koos voor een andere aanpak. Zijn producten gebruiken de natuurlijke kracht van zuurstof om de schadelijke bacteriën te ontmantelen. 

Tegelijkertijd is de formule, in tegenstelling tot andere middelen, niet zuur en bevat het speekselopwekkende eigenschappen. Eigen speeksel is immers een belangrijke voorwaarde voor een gezonde mond en frisse adem.

Video 

Wat zit er in het pakket?

 • Oxyd8 tongreiniger waarmee je aanslag op de tong probleemloos verwijdert
 • Oxyd8 mondwater doodt alleen de slechte bacteriën en neutraliseert vieze geuren bij de bron
 • Oxyd8 tandpasta bestrijdt bacteriën die gaatjes en geurtjes veroorzaken en voorkomt een droge mond 
 • Xylichew kauwgom is anders dan andere kauwgoms die de ademgeur slechts maskeren. Oxyd8 bestrijdt de volatiele sulfurgassen die verantwoordelijk zijn voor vieze geuren.

Voorraad 

De Oxyd8 Frisse Adem Kit behoort momenteel tot één van onze producten waar een overweldigende vraag naar is. Het kan daarom zijn dat de Oxyd8 Frisse Adem Kit uitverkocht raakt. Bij onvoldoende voorraad wordt dit duidelijk vermeld en verdwijnt de oranje bestelknop. Houd dan rekening met een lange levertijd.

Tijdelijke actie 

Bestel 2 Kits voor €55 

Bestel dit product samen met Dr. Katz Dry Mouth Lozenges en ontvang 10% combineerkorting. 

Niet goed = Geld Terug

Op basis van het retourpercentage, reviews, klanttevredenheidsonderzoek, eigen tests en onderzoek van de ingrediënten zijn wij ervan overtuigd dat dit product goed bevalt bij mensen die last hebben van een slechte adem, amandelsteentjes, monddroogheid en tongaanslag. 

100% tevredenheidsgarantie. Niet goed, geld terug. 

Hoe gebruik ik de producten van Oxyd8?

 1. Poets je tong met de tongschraper. Probeer zo ver mogelijk achter op de tong te komen. Schraap het residu van de tong en spuug het uit.
 2. Breng nu een kleine hoeveelheid tandpasta aan op je tongreiniger en probeer het achterste deel van de tong te bedekken met Oxyd8 tandpasta. Zo kan de formule tijdens het tandenpoetsen goed intrekken tussen de weefsels van de tong.
 3. Poets nu je tanden met Oxyd8 tandpasta. Poets ook het gehemelte mee en de binnenkant van de wangen. Spuug na minstens 2 minuten poetsen alles uit.
 4. Spoel niet na met water maar met Oxyd8 mondspoeling. Gorgel minstens 1 minuut lang. Probeer tijdens het gorgelen ook de tong uit te steken zodat ook de amandelen worden bereikt.

Wat zijn de ingrediënten van Oxyd8 tandpasta, mondwater en kauwgom?

Mondwater

Purified Water, OXYD-8 (Dr. Katz's patented version of ClO2), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Tetrasodium EDTA, Sodium Bicarbonate, Sodium Benzoate, Essential Oil of Peppermint, Sodium Hydroxide.

Tandpasta 

Aqua, Sorbitol, Glycerin, Hydrated Silica, Aroma, Xylitol, Tetrapotassium pyrophosphate, Tetrasodim Pyrophosphate, Cellulose, Sodium Benzoate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Sulfate, Sodium Fluoride, Parfum, Sodium Chlorite, Ammonium Glycyrrhizate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Sodium sulfite, Potassium Sorbate inhoud 75ML

Xylichew Kauwgom 

Xylitol, Kauwgum Basis, Natuurlijke aroma, Plantaardige Glycerine, Arabische gom, Zonnebloem Lecithine en Carnauba Was.

Alle producten van Oxyd8 zijn 

Vrij van alcohol, cpc en kunstmatige kleur en smaakstoffen

 

Hoe kan ik slechte adem volledig bestrijden?

Het volledig verhelpen van een slechte adem vereist een speciale aanpak.

Lees daarom ons artikel: 15 meestertips tegen slechte adem.

Schrijf je eigen review
Oxyd8 Frisse Adem Kit
Jouw rating