Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Muskanadent Gezond Tandvlees Gel

Herstellende en genezende gel bij een ontsteking van het tandvlees

10% Combineerkorting

€ 24,00
Niet op voorraad
 • Bestel er 2 voor 22,00 per stuk en bespaar 8%

 Bestel er 2 voor €42,00 totaal
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Muskanadent Gezond Tandvlees Gel - voor natuurlijke genezing van tandvlees

Muskanadent tandvlees gel is een natuurlijk middel het tandvlees reinigt, ondersteunt en versterkt. Het is de ideale oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijk alternatief voor veelgebruikte mondreinigingsproducten, zonder dat het ten koste van gaat van de effectiviteit van het middel.

 • Bij onrustig of ontstoken tandvlees
 • Ondersteunt de natuurlijke bacteriebalans in de mond
 • Ondersteunt het herstel van beschadigd of onrustig weefsel op natuurlijke wijze

Zo werkt Muskanadent Gezond Tandvlees Gel

Muskanadent tong en tandvlees gel is een middel dat dagelijks gebruikt kan worden om de gezondheid van het tandvlees te verbeteren en ondersteunen. De gel maakt enkel gebruik van natuurlijke bestanddelen met een bewezen werking.

Ontsteking helpen genezen 

Door Muskanadent tandvlees gel te gebruiken zorg je ervoor dat ontstekingen sneller overgaan en gevoelig of beschadigd weefsel makkelijker herstelt. 

Ayurvedische principes

Hiervoor maakt de gel gebruik van verschillende middelen die al eeuwen gebruikt worden over de hele wereld. De gel is ontwikkeld vanuit zogenaamde Ayurvedische principes, een eeuwenoude geneesleer die is ontstaan in India en gebruik maakt van diverse planten en oliën die een heilzame werking hebben. 

 • Salie werkt antibacterieel en zorgt ervoor dat de natuurlijke balans in de mond gewaarborgd blijft
 • Salie is tevens een antioxidant dat ondersteunend werkt bij ontstekingen
 • Kokosolie brengt weefsel tot rust en zorgt voor een prettige textuur
 • De gel bevat tevens zink, dat bijdraagt aan de reiniging van de mond
 • Kamille-extract draagt bij aan het tot rust brengen van gevoelig weefsel voor een snelle verlichting

Wat is het verschil met andere tandvleesgenezende gels?

 • Veel vergelijkbare producten zitten vol kunstmatige ingrediënten die ieder een invloed zouden moeten hebben op het herstel en ondersteunen van de gezondheid van de mond. Niet zelden zijn dit echter stoffen die ook irritaties of bijwerkingen kunnen veroorzaken.

Een voorbeeld hiervan is chloorhexidine, dat antibacterieel werkt, maar ook verkleuringen van het gebit kan veroorzaken en de kans op aften vergroot. 

 • De natuurlijke bestanddelen van Muskanadent wordt al eeuwen gebruikt en veroorzaakt geen irritaties, maar verkleint juist de kans op aften en mondzweren. 

Muskanadent tong en tandvlees gel is echter uitvoerig getest en werkt juist ondersteunend voor het evenwicht en droogt de mond niet uit. Het gaat hier om een niet-schadelijke alcoholgehalte. Bij veel vergelijkbare producten is dit helaas niet het geval en zijn er duidelijke bijwerkingen van aanwezig alcohol.

Beter herstel, een sterkere gezondheid en krachtige reiniging

Muskanadent tong en tandvlees gel ondersteunt effectief het herstel van de tong en tandvlees bij ontstekingen en onrustig weefsel. Tegelijkertijd zorgt de gel voor een diepe reiniging, zodat je altijd een gezonde mond hebt met een natuurlijke bacteriebalans.

Muskanadent volledig natuurlijk, veganistisch en glutenvrij. Hierdoor is het voor vrijwel iedereen geschikt, ongeacht een persoonlijk dieet.

Negeer de gezondheid van je tandvlees, maar help ze gezond en sterk te blijven met behulp van de gel. De gel is eenvoudig te gebruiken en volledig veilig om dagelijks aangebracht te worden.

Hoe kan ik de Muskanadent Gezond Tandvlees Gel het beste gebruiken?

Je kunt Muskanadent tandvlees gel zonder problemen dagelijks gebruiken. De beste resultaten behaal je door de gel drie keer per dag aan te brengen op de onrustige gebieden van het tandvlees, het liefst na een maaltijd. Je gebruikt de gel als volgt: 

 1. Breng een kleine hoeveelheid gel aan op het tandvlees. Je kunt daarvoor ook een mouthtray gebruiken. Die je ook kunt bestellen bij demondzorgzaak.nl. 
 2. Laat de gel gedurende vijf á tien seconden grondig intrekken. 
 3. Het beste naspoelen met Muskanadent mondwater en niet met water

Wat zijn de ingredienten van Muskanadent Tandvlees Gel?

Water, plantaardige glycerine, Salbeiblattextrakt*, Gewürznelkenöl, Rapsöl, Niembaumblattextrakt, pepermuntolie, Sclerotium gum, Xanthan gum, citroenzuur, alcohol, Limonene, Eugenol, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat

Houd er rekening mee dat Muskanadent tong en tandvlees gel gebruik maakt van bioalcohol. In hoge concentraties kan alcohol leiden tot een verstoring van het bio-evenwicht en leiden tot een uitdroging van de mond.

Voor een totale aanpak tegen ontstoken tandvlees lees dan dit artikel

Schrijf je eigen review
Muskanadent Gezond Tandvlees Gel
Jouw rating