Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Anoxident Balance Gel

Milde gel voor voorkomen van droge mond klachten, slechte adem en vieze mondsmaak

5% Combikorting

 12,00
Op voorraad
 • Bestel er 2 voor  11,00 per stuk en bespaar 8%
 • Bestel er 4 voor  10,00 per stuk en bespaar 17%

 Bestel er 2 voor €22,-
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Combineer en Bespaar:

AnOxident Balance Oral Gel

AnOxident Balance Oral Gel is een mondgel die speciaal gemaakt is voor diabetici, maar ook geschikt is voor mensen zonder diabetes. De gel bestrijdt overtollige glucose in het speeksel, wat schadelijk kan zijn voor de gezondheid van de mond en vaak een probleem vormt bij diabetici. Bovendien draagt AnOxident Balance Oral Gel bij aan een natuurlijk pH en bestrijdt het tandplak. 

 • Speciaal voor mensen die te maken hebben met hoge glucosegehaltes in het speeksel, bijvoorbeeld door diabetes
 • Voor mensen die tandplak willen voorkomen
 • Levert een bijdrage aan de gezondheid van de mond 
 • Een goede keuze voor mensen die vaak een droge mond hebben

Zo werkt AnOxident Balance Oral Gel

AnOxident Balance Oral Gel is een mondgel die speciaal ontworpen is voor diabetici. Bij diabetici is er vaak sprake van een verhoogde glucoseconcentratie (suiker) in het speeksel. Omdat glucose een voedingsbron is voor schadelijke bacteriën, kan dit leiden tot een verhoogde kans op onder meer tandbederf (cariës), tandvleesontstekingen en een overmatige tandplakgroei.

Met AnOxident Balance Oral Gel wordt de glucoseconcentratie in het speeksel beter gereguleerd, waardoor de kans op veelvoorkomende mondproblemen kleiner wordt. 

Plant- en melkextracten

De gel doet echter meer, want het bevat plant- en melkextracten die bijdragen aan een gezonde mond. De vorming van bacterielagen wordt voorkomen, terwijl het gepatenteerde DUOX-complex bijdraagt aan het herstel van de natuurlijke pH-balans in de mond. Is de pH te hoog of te laag, dan kan dit een negatieve invloed hebben op het tandglazuur en de groei van schadelijke bacteriën. 

AnOxident Balance Oral Gel bevat bovendien anti-oxidanten, die zogenaamde vrije radicalen in de mond aanpakken. Deze vrije radicalen kunnen schade aanrichten in het mondweefsel.  

Bovendien bevat de gel fluoride, maar ook xylitol. Beide stoffen zijn veilige bestanddelen die tandplak tegengaan. Xylitol geeft de gel daarnaast een prettige smaak, zonder dat er suiker aan te pas komt.

 • Biedt een belangrijke ondersteuning in het reguleren van de glucosegehaltes in het speeksel
 • Draagt bij aan het bereiken en behouden van een gezonde pH-balans in de mond om schade aan gebit en weefsel te voorkomen
 • Een prettige smaak, zonder gebruik van suiker
 • Bevochtigd de mond en gaat zo klachten gerelateerd aan een droge mond tegen
 • Gaat schadelijke bacteriën actief tegen met behulp van onder meer fluoride en xylitol

Veilige bestanddelen voor optimale bescherming

Veel mondgels op de markt beschermen de mond tegen specifieke problemen, maar kunnen andere mondklachten juist verergeren. Zo zijn er mondgels die de mond weliswaar bevochtigen en zo prettig aan laten voelen, maar ook een laag creëren waaronder bacteriën ongeremd kunnen groeien.

Hierdoor kan de kans op gaatjes en ontstekingen toenemen. Dit is niet het geval bij AnOxident Balance Oral Gel, dat met onder meer fluoride bacteriegroei tegengaat.

Andere gels gebruiken soms de stof sodiumlaurylsulfaat, wat ook in veel tandpasta’s te vinden is. Hoewel de stof een reinigende kracht heeft, kan het ook leiden tot irritaties op het tandvlees, zoals de vorming van aften en zweertjes.

AnOxident Balance Oral Gel maakt geen gebruik van agressieve bestanddelen die met name op de lange termijn klachten juist verergeren. Er is enkel gekozen voor ingrediënten die weliswaar de klachten aanpakken, maar hierbij andere klachten niet verergeren. 

Houd er rekening mee dat AnOxident Balance Oral Gel melksporen bevat en dus ongeschikt kan zijn voor mensen met een melkallergie.

Een totale bescherming van het gebit en tandvlees

AnOxident Balance Oral Gel is met name geschikt voor mensen met diabetes, vanwege de actieve aanpak van te hoge glucosegehaltes. Tegelijkertijd levert de gel een significante bijdrage aan het voorkomen en herstellen van veelvoorkomende mondproblemen. 

Met AnOxident Balance Oral Gel heb je een mondgel die in één keer diverse problemen aanpakt. Zo levert de gel een belangrijke bijdrage aan een gezonde, sterke mond. Kies met één product voor gezond tandvlees, een natuurlijke bacteriebalans, frisse adem en stralende lach. 

Voor de beste resultaten is het goed om ook te poetsen met de tandpasta van AnOxident, dat een vergelijkbare samenstelling heeft en eveneens een te hoge glucoseconcentratie tegengaat. 

Hoe kan ik AnOxident Balance Oral Gel het beste gebruiken?

AnOxident Balance Oral Gel kan dagelijks gebruikt worden op momenten dat dit nodig wordt geacht. Gebruik de gel in ieder geval voor het slapengaan, na het tandenpoetsen. Breng de gel royaal aan op het tandvlees en spoel of drink na het aanbrengen niet meer.

Gedurende de nacht houdt de gel de mond vochtig, terwijl het ophoping van glucose in het speeksel tegengaat. Houd er rekening mee dat AnOxident Balance Oral Gel geen vervanging is voor tandenpoetsen en/of mondspoeling. 

Ingrëdienten 

Natriumpolyacrylaat, Polyacrylzuur, Xylitol, Melkproteïne-extract, Muskus Meloen, Melk-Substraat, Lactoferrine-NFQ®, Apo Lactoferrine-NFQ®, Aloë Barbadensis bladpoeder, Hulpstoffen.

gel

Schrijf je eigen review
Anoxident Balance Gel
Jouw rating