Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Aloclair Plus Mondwater Tegen aften

Alcoholvrij mondwater tegen aften

10% Combineerkorting

€ 15,00
Niet op voorraad
  • Bestel er 2 voor 12,50 per stuk en bespaar 17%

 Bestel er 2 voor €25,- totaal
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Aloclair PLUS Mondwater; helpt aften voorkomen

  • Tegen hardnekkige aften en zweren in de mond
  • Ideaal voor mensen die een beugel of kunstgebit dragen
  • Verkrijgbaar in twee maten: 60 ml. en 120 ml. met een maatdop

Wat zijn aften?

Aften zijn ronde, witte of witgrijze zweren met een rode rand. Ze kunnen klein zijn of wat groter. Ze kunnen overal in de mond verschijnen maar vormen zich meestal aan de binnenkant van de wangen, op het tandvlees op de binnenkant van de lippen. Ook worden ze wel gevonden op en rond de tong en op het verhemelte.

Een enkele aft hebben de meeste mensen wel op z’n tijd, maar als het er meer zijn of als de zweren hardnekkig terug blijven keren is het tijd om maatregelen te nemen. De mondslijmvliezen zijn erg gevoelig en elk letsel in het oppervlak raakt de zenuwen eronder. Dit maakt aften vaak pijnlijk bij aanraking van voedsel, vloeistof of de tandenborstel. Het gevolg is pijn en moeite met eten, drinken en zelfs praten.

 Zweren en ontstekingen in de mond kunnen behalve spontaan natuurlijk ook ontstaan door drukpunten van prothesen en beugels. Ook hierbij kan de pijn met Aloclair PLUS Mondwater verlicht worden, maar in dat geval moet daarnaast de oorzaak van de verwonding worden verholpen.

 Andere mogelijke oorzaken voor chronische mondzweren zijn een herpesinfectie, darmaandoeningen en immuunziekten. In dat geval gaan de zweren doorgaans gepaard met andere symptomen in het lichaam. Soms is een tekort aan ijzer, vitamine B12 of folaat de onderliggende oorzaak. Blijven de zweren terugkeren ondanks het gebruik van Aloclair PLUS Mondwater, dan is het dus verstandig om je huisarts te raadplegen.

Wat doet de formule van Aloclair?

Aloclair Plus Mondwater vormt een beschermende laag in de mondholte. Dit verlicht de pijn en bevordert de genezing. Het hyaluronzuur en de Aloë vera in de formule ondersteunen de natuurlijke genezing van beschadigde weefsels.

 

 

 

 

Gebruiksaanwijzing

Vul de meegeleverde maatdop tot de 10 ml. markering. Spoel het mondwater ten minste een minuut rond de mond voordat je het uitspuugt. Gebruik 3 tot 4 keer per dag, of indien nodig. Aloclair Plus Mondwater is veilig als het wordt ingeslikt, maar bewaar het flesje buiten bereik van kinderen.

Ingrediënten

Water, poly vinyl pyrrolidon (PVP), maltodextrine, propyleen glycol, aloë barbadensis, hydroxy-ethyl-cellulose, kalium sorbaat, natrium benzoaat, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, di-natrium EDTA, benzalkonium chloride, natrium hyaluronaat, aroma, natrium saccharine, dipotium glycyrrhizaat.

Inhoud

120 ml.

Voor een totaalaanpak tegen aften lees dan dit artikel

 

 

Schrijf je eigen review
Aloclair Plus Mondwater Tegen aften
Jouw rating