Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

360 Toothbrush Oral Cavity Spa

U-Vormige Ultrasone Tandenborstel

10% Combineerkorting

€ 59,95
Niet op voorraad

 Bestel er 2 voor €26,- totaal
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Een tandenborstel waar je u tegen zegt: de 360 toothbrush oral cavity spa

Stel je eens voor: een tandenborstel die 360 graden kan draaien en volledig automatisch al je tanden poetst, met één druk op de knop! Met de U-vormige ultrasone 360 toothbrush oral cavity spa heb je hem in handen.

Wat is ultrasoon reinigen?

Ultrasoon reinigen is een techniek waarbij geluid wordt verplaatst in een geleidende stof als water of reinigingsvloeistof. Ultrasone geluiden zijn te hoog om te horen met het menselijk gehoor. Maar de implosies en stromingen in een ultrasone vloeistof zijn zo sterk dat je alle kleine plekjes bereikt waar je met handmatig reinigen onmogelijk bij kunt. De 360 tootbrush is op deze techniek gebaseerd en zorgt ervoor dat je gebit snel, grondig en geruisloos schoon wordt, zonder schade aan je tandglazuur.


Kort opladen, lang gebruiken

De siliconen opzetborstel van de 360 toothbrush heeft een U-vorm waardoor deze heel gemakkelijk alle hoeken van je tanden bereikt. Het enige wat je hoeft te doen is op een knop drukken en 10 seconden wachten. Binnen een minuut is je gebit weer blinkend schoon. Je laadt de tandenborstel in 3 uur draadloos op en hij gaat vervolgens 15 uur mee. De 360 toothbrush is bovendien waterdicht zodat je hem ook onder de douche kunt gebruiken. Wel zo efficiënt als je in tijdsnood zit.


Succesvolle upgrades


De nieuwste versie van de 360 tootbrush oral cavity spa heeft drie belangrijke upgrades:

  1. Stroomupgrade. Om het beste poetseffect te bereiken met een stabiele trillingsfrequentie, is de tandenborstel maar liefst 10.000 keer getest bij verschillende vibraties. Op het maximale resultaat is de tandenborstel vervolgens gefixeerd. Dat is de tandenborstel die vervolgens is geproduceerd en die jij nu in handen krijgt!
  2. Tandpastacapsules in plaats van tandpasta-oplossing. De tandpastacapsules zijn handig en veilig in gebruik. Je kunt deze los bijbestellen.
  3. Elke tandpastacapsule bevat precies de juiste hoeveelheid tandpasta die je nodig hebt om je hele gebit te reinigen. Zo verspil je geen onnodige hoeveelheden: beter voor het milieu, je portemonnee én je tandenborstelkop wordt minder vies.

De voordelen op een rij:

  • Tandenborstel draait 360 graden
  • U-vormig: past precies op je gebit
  • Ultrasoon: via onhoorbare geluidsgolven schoongemaakt
  • Grondig, snel en zonder krassen

Inhoud van het pakket

Het hele 360 toothbrushpakket bevat een U-vormige opzetborstel, een handstuk, een draadloos oplaadstation en een handleiding. Het handstuk is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, blauw en roze. De siliconen opzetborstel is geschikt voor elk gebit.

Schrijf je eigen review
360 Toothbrush Oral Cavity Spa
Jouw rating